L’Ajuntament de Ripoll, i en concret la Regidoria de Comerç i la Unió de Botiguers, proposa per aquest Sant Jordi, un lot de productes, tots de comerços de la vila, per celebrar aquesta diada, que enguany degut a la COVID 19, s’haurà de gaudir des del confinament.

El lot es compon d’una rosa de les tres floristeries de Ripoll: l’Espiga Verda, Flors i plantes Alarcón i Rams N’ Roses, d’un metre de senyera, d’un punt de llibre i d’un adhesiu amb el poema que ha preparat el Consistori Infantil, i amb el que es demana a la ciutadania que decori els balcons amb motius de Sant Jordi. Aquesta opció té un cost de 10 €. A més qui ho desitgi també hi  pot afegir un llibre, de les llibreries de Ripoll Gràfic Paper i Paper Tisora, a escollir entre aquest quatre i sumant-hi el cost corresponent:

  • Que no t’expliquin contes de l’autora Natza Farré adreçat al públic infantil. Cost 15,90 €
  • Fills de la terra dura de l’autor Daniel Palomeras  adreçat al públic adult. Cost 17 €
  • De Ripoll al front de l’autora Lidia Angelats adreçat al públic adult. Cost 30 €
  • Ripoll 1979, una crònica d’un temps i d’una vila escrit en la seva major part per Pere Jordi Piella i uns quants regidors del primer ajuntament democràtic que hi va haver a la capital del Ripollès adreçat a públic adult. Cost 18 €
  • La porta corredissa que donava al jardi de Carme Porcel adreçat al públic adult

Per encarregar un lot (a partir de divendres) es pot fer trucant a l’Ajuntament de Ripoll de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores o enviant un correu a santjordi2020@ajripoll.cat  indicant  nom i cognom, si es vol afegir llibre a la comanda i la direcció d’entrega. El pagament es fa amb targeta de crèdit quan s’entrega. La comanda també es pot fer i recollir als establiments oberts i que formen part del projecte de La Botiga a Casa.

Punt de Llibre

Punt de llibre