Enguany el trenet turístic ofereix dues rutes, la Patrimonial i la Natura.

És el segon any consecutiu que el trenet turístic ofereix el seus serveis a Ripoll, des del 28 de juliol fins el 24 d’agost, com una forma divertida i còmode de visitar el municipi i conèixer els principals punts d’interès tant urbans com de l’entorn. Just al complir-se 16 dies del seu funcionament 1089 persones han utilitzat el Trenet. D’aquestes, 659 han estat adults, 210 infants de 5 a 12 anys i 220 menors de 4 anys.

El trenet permet potenciar els atractius de la vila, mostrant i reconeixent racons i llocs que a priori poden passar desapercebuts, amb un passeig agradable en el que les persones turistes reben explicacions de cada zona o lloc d’interès. A més la possibilitat d’enguany de poder escollir entre dues rutes, la patrimonial i la natura, està tenint molt bona acollida i es pot parlar gairebé d’un empat de vendes entre les dues opcions.

El tren també suma una avantatge més, és un transport apte per tots els públics i amb un caire molt familiar i, tal com mostra la venda de tiquets, aprofitat tant per petits com grans.

Aprofitem per recordar que la compra de tiquets es pot fer a l’oficina de Turisme de Ripoll. + Informació: fulletó