Els esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès Obtenen bons resultats a les competicions celebrades.

El Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès compta  amb un total de 20 esportistes a la residència.  D’aquests,  14 han estat seleccionats per la Federació Catalana de Ciclisme, conjuntament amb el Consell Català d’Esports, 8 en la modalitat de trial bici i 6 en la modalitat de carretera, pista i btt.  Els  altres 6 practiquen  l’especialitat de Trial moto, amb la Federació Catalana de Motociclisme, sota el nom de Trial Talent.

El primer podi obtingut enguany va ser en el marc de la Copa d’Espanya de Trial celebrada a la Nucia (Alicant), el mes de febrer, en la que Lluc Miquel va obtenir la segona posició en la categoria cadet.  Miquel va estar acompanyat de la resta d’esportistes del CTER que també van participar en aquesta primera prova que forma part del Campionat d’Espanya de Trial.

Un altre podi a destacar va ser  l’obtingut pel jove  Gabriel Marcelli en el campionat de trial de Santigosa, celebrat del 30 març a  l’1 d’abril. Els altres 3 joves esportistes del CTER que també hi van participar,  Carlos Brines, Sergio Ribau i  Oriol Giró, malgrat no van pujar a podi van obtenir uns bons resultats. En aquesta competició cal destacar la quarta posició  del tècnic de la Federació Catalana de Motociclisme el mollonenc Francesc Moret.

Els dies 7 i 8 d’abril es va celebrar al  parcmotor de Castellolí (Anoia)  el Campionat d’Europa de Trial,  en el que hi van participar Carlos Brines, Sergio Ribau i el tècnic Francesc Moret. Brines va obtenir la  primera posició en categoria class II i Francesc Moret la segona posició  en categoria absoluta.

Pel que fa  a ciclisme, els  esportistes del CTER que practiquen la modalitat de  trial bici,  ja han obtingut els primers podis. A la copa Catalana, celebrada a Barcelona, van obtenir la primera posició  Martí Riera en  categoria RI i Marc Molons en categoria RII. Els podis han seguit a Altafulla, a on Martí Vayreda es va emportar el primer lloc i Martí Riera en la tercera posició en Categoria RI.  També cal destacar els resultats a la Copa Osona, en la que varis esportistes van fer podi.

En la modalitat de carretera i  BBT cal destacar la primera posició d’Alexandra Moreno que va obtenir la primera posició en la prova de keirin (ciclisme en pista)   en el campionat d’Espanya celebrat a Tafalla (Navarra), proclamant-se campiona d’Espanya junior en aquesta especialitat.
La jove esportista Ainhoa Aguilar també va destacar amb una tercera posició al BTT Open Girona celebrat a les preses.

Les competicions no s’aturen fins el mes d’octubre. Per tant amb els bons resultats  obtinguts fins ara,  s’espera una temporada excel•lent.