El dilluns 21 d’octubre de 2019 de les 9.30 h a 13.30 h la Sala Tomàs Raguer del Museu Etnogràfic de Ripoll, acollirà la 6a sessió de treball del sector turístic i del comerç de Ripoll.  Una sessió formativa que té com a finalitat aplegar a professionals del sector del Turisme i del Comerç per  treballar transversalment i crear una sinergia comuna.

La jornada, gratuïta, se centrarà  amb la «Creativitat Comercial: el comerç i el comerciant en èpoques de canvi», i la dirigirà el  Sr. Carles Insa, que format en executive & personal Coach, màster International Executive & Life Coaching per la UPC, màster en Intel·ligència Emocional i PNL per la UCC, en Psicologia per la UOC, en gestió d’equips, lideratge i motivació i en anàlisi de mercat, processos i planificació comercial, aportarà eines  als participants. També amb una àmplia experiència com a Director comercial en sectors d’automoció, vinícola i alimentació i amb més de 15 anys d’experiència en Lideratge i desenvolupament d’equips comercials, Insa donarà estratègies per potenciar els dos sectors protagonistes, el turístic i el comerç.

Des de l’any 2014 La Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament  i la Unió de Botiguers de Ripoll, posa a disposició dels professionals dels sectors del comerç i turisme una sessió de treball  divulgativa, dinàmica i totalment gratuïta amb ponents d’una gran trajectòria professional que ens ajuda a disposar de noves eines per adoptar-nos a les noves necessitats del territori. Durant les jornades anteriors, a part del contingut de la sessió que ofereix la Cambra, ha  servit per crear noves sinergies, posar en comú les preocupacions actuals, intentar buscar solucions, trobar noves fórmules de millora i passar una bona estona.

Cal inscripció prèvia a:

En cas de necessitar més informació es poden adreçar a: