• Amb el lema “Som Grans Persones” s’ofereix un dia d’activitats pensades per a majors de 55 anys
  • El Plat fort de la Jornada serà l’acte de clausura, que comptarà amb l’actuació del grup Musical TASTET DE GÒSPEL

El divendres 31 de maig se celebrarà la tercera Jornada Sènior. Un dia ple d’activitats pensat per fomentar la participació en les persones més grans de 55 anys, i que enguany ha estat reconeguda com una bona pràctica per la Federació de Municipis de Catalunya i per la Fundació Carles Pi i Sunyer.

L’activitat començarà a les 9.15 h, a la plaça de l’Ajuntament, amb la inauguració de la jornada en la qual s’oferirà un esmorzar saludable per totes les persones participants. Seguidament l’equip d’Atenció Primària de Ripoll oferirà un espai en el qual es realitzaran 3 proves bàsiques per conèixer l’estat de salut.

A partir de les 10.15 h hi haurà diverses activitats en què els participants s’hauran apuntat prèviament: txigung a la plaça del Monestir, una sessió a la zona termal del pavelló de l’Avellanda i la visita a les instal·lacions de Televisió del Ripollès (Corisa Mediagrup). Els dos desplaçaments fins a les instal·lacions també aniran a càrrec de l’Ajuntament que oferirà un servei d’autobús pels participants.

L’activitat es reprendrà a partir de les 16 h amb una visita a la Farga Palau i un taller de Risoterapia que es farà al Galliner. A les 17 h a la plaça Sant Eudald hi haurà una sessió de ball en línia i tot seguit hi haurà berenar per totes les persones assistents. Per tancar la jornada a les 18.30 h a la plaça de la Lira s’oferirà un concert de gòspel, a càrrec del grup TASTET DE GÒSPEL, gratuït i obert a tota la ciutadania.

Del 31 de maig al 9 de juny a la Sala Abat Senjust es podrà veure l’exposició SOM GRANS ARTISTES amb treballs del grup de pintura dels casals cívics de Ripoll i treballs manuals del Club Casal d‘Avis.

L’Ajuntament agraeix la implicació dels Casals Cívics de Ripoll en tot l’engranatge de la jornada i la col·laboració de tots els serveis, entitats i persones que la fan possible.

Descarrega el PROGRAMA