El dia 30 de novembre és el Dia Internacional de les Ciutats Educadores. En el marc de celebració d’aquesta efemèride us convidem el proper, 27 de novembre, a la 2ª Jornada anual de la XCECG. Enguany, Ripoll n’ha assumit la coordinació, agafant el relleu de l’any passat a la ciutat de Girona. Val a dir però que el resultat d’aquesta jornada és fruit d’un treball en xarxa de totes els municipis adherits a la XCECG.

A finals de 2016, diferents municipis de les comarques gironines, membres de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), vam constituir la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines (XCECG). Pels municipis que en formem part ens dona l’oportunitat d’aprendre i compartir experiències amb altres ciutats, pobles i viles, territorialment més properes i més afins.

Pensem que aquesta Jornada és d’interès per a tots aquells municipis que proclamem i posem en relleu la importància de l’educació a la ciutat, tant per aquells que ja formem part de l’AICE com per tots els que us hi podeu adherir. Treballem perquè l’educació sigui l’eix transversal de totes les polítiques socials; entenent que és un procés integral que ha d’implicar a tota la ciutadania. En qualsevol lloc i en qualsevol moment del seu cicle vital.

És per això, que us esperem amb il·lusió el proper 27 de novembre a tots els alcaldes, alcaldesses a la jornada acompanyats de tots aquells càrrecs electes, personal tècnic o entitats que consideri.

Descarrega’t el programa

INSCRIU-TE ARA

 

(Inscripcions en línia del 9 al 23 de novembre)

 

Recorda:

Dimarts, 27 de novembre de 2018  

9 h al  Teatre Cinema Comtal de Ripoll (https://goo.gl/maps/aRZUjwi6Vtp)

Aparcament gratuït al Pla d’Ordinahttps://goo.gl/maps/DUHt3UKMXfM2)