Els i les ripolleses les podran votar presencialment i en línia del 4  al 22 maig

Del 4 al 25 d’abril els serveis tècnics de l’Ajuntament així com empreses externes han avaluat les 59 propostes presentades enguany als pressupostos participatius, 39 referents a la  partida de 115.000 € d’Inversions i 20 a la de 15.000 € destinada a Serveis. Cal recordar que perquè una proposta sigui acceptada cal passar la viabilitat tècnica, econòmica i complir la normativa recollida al reglament  dels pressupostos.

El resultat 28 propostes vàlides que passaran a la fase de votació, que serà del 4 al 22 de maig. 19 propostes a la partida d’inversions i 9 a la partida de serveis. Totes les propostes es poden consultar a la web https://ripoll.cat/participacio-2022/

Ahir a la tarda la Biblioteca Lambert Mata va acollir el taller per fer-les públiques i explicar quin import se’ls hi havia assignat. També es van detallar les que no havien passat i el perquè. En el mateix espai les persones que ho van desitjar, van poder explicar la seva proposta, sempre que  hagués passat el procés d’avaluació.

El dia 4 de maig començarà  la fase de votació, que s’allargarà fins al dia 22. La següent setmana es faran públics els resultats. Es podrà votar en línia a la mateixa web https://ripoll.cat/participacio-2022/ i també presencialment a la Biblioteca Lambert Mata, a la Piscina Municipal, al casal de joves El Galliner, al Casal Cívic Ripoll Centre, al Casal Cívic La Devesa del Pla, A l’Ajuntament de Ripoll i amb l’urna mòbil.

Es pot consultar el document de les propostes en el següent enllaç

https://ripoll.cat/wp-content/uploads/2022/04/TALLER-PRESSUPOSTOS-2022-presentacio-conjunta.pdf

Imatges del taller

https://photos.app.goo.gl/WGwRq96m3uA7DJ2R6