1100 joves participen a Ripoll en activitats de tota mena

Amb l’arribada de les vacances d’estiu es multipliquen les activitats diverses destinades a joves segons el gust de cadascú.
Aquest any hi ha hagut durant el mes de juliol més de 20 diferents campus, estades, casals o torneigs, tot plegat ha suposat que 1096 persones han participat en alguna d’aquestes variants.
Aproximadament un 80% dels joves s’han apuntat a algun tipus d’activitat esportiva, especialment futbol, tot i que no han faltat altres propostes com voleibol, bàsquet, patinatge i natació sincronitzada.
Pel que fa a les altres propostes n’hi ha hagut de molt variades: campus de robòtica, de música o simplement casals recreatius.
Per la seva banda, l’ajuntament, sota el nom «Estiu Actiu 2017» ha organitzat directament 4 modalitats, que en total han sumat 258 participants.
L’esplai d’estiu, que s’adreça a nens i nenes de P3 a P5 ha comptat amb 71 nens i nenes, que han jugat i experimentat diversos espais creatius, tallers, jocs i excursions.
El Casal esportiu, per a nens i nenes de 1er a 6è curs de primària ha comptat amb 119 participants que han gaudit practicant jocs, esports i activitats aquàtiques.
Aventura’t, una proposta per a joves de 1er a 3er d’ESO ha comptat amb 41 participants que han gaudit d’una proposta molt variada d’activitats esportives.
El Casal Creactiu, que ha estat una proposta nova d’aquest any. Cada setmana s’ha fet una descoberta plàstica de la mà d’algun artista convidat, i a banda d’això hi ha hagut també espai per al joc, activitats aquàtiques i sortides a la natura. En total hi han assistit 27 nens i nenes de 1er a 6è de primària. Els artistes que hi han participat són : Gerard Garcia (fotografia), Eudald Alabau (land art), Maite Amàrita (pintura al mur), Laia Rigat (reciclatge) i Ester Forment (dansa).

2017-07-27T09:54:06+00:00 27 juliol 2017|Actualitat Ajuntament|