El proper 5 i 6 d’octubre l’Associació d’Arts del Circ del Ripollès en col·laboració amb l’Ajuntament de Ripoll ha programat la desena edició del Circalira a Ripoll.

En motiu dels 10 anys d’aquesta jornada d’activitats gratuïtes al voltant del circ enguany el tret de sortida serà el divendres dia 5 d’octubre amb una cercavila pel centre, amb malabars de llum, xanquers, etc., fins a la plaça de la Lira, que serà el centre neuràlgic de les activitats que es portaran a terme al llarg de la jornada. El dissabte entre les 11 i les 14 hores tothom qui ho desitgi podrà participar dels tallers tradicionals de circ i del taller de trapezi amb “Silosenomecuelgo”, que es presenta com una de les activitats estrella d’aquesta edició. Per acabar, a partir de les 17 hores tindrà lloc un espectacle de circ a càrrec de Cerca Circ i 3 companyies convidades per l’ocasió.

Amb aquests 10 anys de vida del Circalira es consolida una activitat que te gran acceptació entre el públic Ripollès, i que cada any, agrupa diferents públics a la plaça de la Lira per gaudir del Circ des de la perspectiva de participant i de públic.

Programació