Magalí Capdevila, l’actual alcaldessa del Consistori Infantil de l’Ajuntament, fitxa per jugar al Club dels seus somnis, el FC Barcelona.

Després d’una excel·lent temporada com a jugadora del Vic Riuprimer Refo i de la selecció Catalana Sub 12, el FCB la va convocar per anar a passar unes proves a la ciutat esportiva Joan Gamper. Acompanyada dels seus pares van parlar de les dificultats de la distància i els desplaçaments, que ens el cas de noies el club no cobreix. Al cap d’uns dies, que es van fer eterns i quan el somni semblava esvair-se, va arribar la trucada definitiva. Primer de tot el coordinador del futbol femení l’hi va fer un reguitzell de preguntes, prioritzant els estudis i les notes, l’alimentació o els horaris de descans.

Ara la Magalí té clar que comença una nova etapa en la qual caldrà compaginar el 1er curs d’ESO que cursarà a l’IES Abat Oliba de Ripoll i baixar 2 vegades per setmana als entrenaments, a més assistir al partit. Segons paraules de la pròpia Magalí, al Barça busquen l’excel·lència en tots els sentits, no n’hi ha prou en jugar bé a futbol. Ella té clar que donarà tot el que estigui al seu abast per tal que aquesta experiència l’ajudi a créixer físicament, tècnicament i a assolir maduresa.